На тринаестом међународном сајму образовања “Путокази” у Новом Саду, који се одржава од осмог до десетог марта, наша школа добила је престижну Диплому са великом златном медаљом у конкуренцији средњих школа.

Стручно веће за оцену квалитета је уручило Велику златну медаљу директорки Мили Костић током свечане доделе диплома учесницима међународног сајма. “Хтела бих да се захвалим и честитам целом наставном и ваннаставном особљу који вредно и предано ради на томе да наша школа буде међу најбољим средњим школама у Новом Саду. Диплома и Велика златна медаља од Новосадског сајма нам заиста показује да смо на путу који прати наш слоган – Формула за праву школу” изјавила је Костић.


На штанду наше школе на Новосадском сајму, у Мастер хали, промовишу се четири образовна подручја рада. Као и увек, наш штанд красе насмејани ученици и њихови професори. На њему смо представили радове еколошке секције, ученичке компаније, као и таленат наших ученика на смеровима хемије, прераде хране и личних услуга. Осим са већ познатим смеровима, посетиоци нашег штанда се могу упознати и са новим образовним профилима за школску 2018./2019. годину а то су “Оператер у прехрамбеној индустрији”; и “Техничар заштите од пожара”.