ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛ: ПРЕХРАМБЕНИ ТЕХНИЧАР
Обавезни општеобразовни и стручни предмети | I разред | II разред | III разред | IV разред |
Српски језик и књижевност | 111 | 105 | 105 | 96 |
Страни језик | 74 | 70 | 70 | 64 |
Физичко васпитање | 74 | 70 | 70 | 64 |
Математика | 111 | 105 | 105 | 96 |
Рачунарство и информатика | 74в | |||
Историја | 74 | |||
Екологија и заштита животне средине | 37 | |||
Географија | 74 | |||
Социологија са правима грађана | 64 | |||
Исхрана људи | 37 | |||
Технике рада у лабораторији | 222в | |||
Физика | 74 | 70 | ||
Хемија | 111+74в | 105+70в | ||
Аналитичка хемија | 35+70в | |||
Основи прехрамбене технологије | 70+70в | |||
Технологија воде | 70+70в | |||
Технолошке операције | 105+70в | 105+70в | ||
Ензимологија | 35 | |||
Физичка хемија | 70+70в | |||
Микробиологија | 70+70в | |||
Изборна технологија 1 | 70+105в | |||
Изборна технологија 2 | 70+105в | |||
Изборна технологија 3 | 70+105в | |||
Кварење и конзервисање | 70+105в | |||
Изборна технологија 4 | 128+192в | |||
Изборна технологија 5 | 128+192в | |||
Изборна технологија 6 | 128+192в | |||
Изборна технологија 7 | 128+192в | |||
Изборна технологија 8 | 128+192в | |||
Контрола квалитета у прехрамбеној индустрији | 64+96в | |||
Предузетништво | 64в | |||
ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ | ||||
Грађанско васпитање/Верска настава | 37 | 35 | 35 | 32 |
Технологија безалкохолних пића (1,2 и 3) | * | |||
Технологија кондиторских производа | * | |||
Технологија млинарства | * | |||
Технологија сточне хране | * | |||
Технологија скроба | * | |||
Технологија шећера (4,5,6,7 и 8) | * | |||
Технологија уља и биљних масти | * | |||
Технологија органских киселина | * | |||
Технологија прераде воћа и поврћа | * | |||
Технологија пекарства | * | |||
Индустријска производња готове хране | * | |||
Технологија млека | * | |||
Технологија меса | * | |||
Технологија слада и пива | * | |||
Технологија вина, винских и воћнох дестилата | * | |||
Технологија пекарског квасца | * | |||
Технологија етанола и јаких алкохолних пића | * |